282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Velimeşe Yazlık Düğün Salonu Yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Velimeşe Yazlık Düğün Salonu Yenilendi
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın verdiği talimat ile başlatılan Velimeşe Yazlık Düğün Salonu’nun yenileme çalışmaları tamamlandı. Başkan Topak, yenileme sürecinde bizzat yer alarak çalışmalara destek vermişti. Sürecin sona ermesiyle birlikte, Başkan Topak, son durumu yerinde görmek üzere Velimeşe Yazlık Düğün Salonu’nu yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında Başkan Müge Yıldız Topak, verdiğimiz bir sözü daha tutmanın onur ve gururunu yaşıyoruz diyerek yenilenen düğün salonunun modern ve estetik görünümünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, çalışmaların tamamlanmasında emeği geçen belediye çalışanlarına ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Başkan Topak “Göreve geldiğimiz günden bu yana, yani Ergene’ye kadın eli değdiğinden itibaren, ilçemiz güzelleşmeye, her geçen gün daha modern ve yaşanılabilir bir duruma gelmeye başladı. Vatandaşlarımızın mutluluğu, bizleri de mutlu ediyor. Ekiplerimizin tüm çalışmalarını yerinde inceliyorum. İşlerin sonunda ortaya çıkan güzel tablo, bize tüm yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizlere güvenen, destek veren halkımızın güvenini boşa çıkarmadık. Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmak için çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. 

Başkan Topak, ziyaret sırasında düğün salonunda bulunan vatandaşlarla da bire bir görüşerek, onların düşüncelerini ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, yenilenen düğün salonundan oldukça memnun olduklarını belirterek, Başkan Topak’a teşekkürlerini ilettiler. Yenileme çalışmalarının ardından salonun, düğün, nişan ve çeşitli etkinlikler için daha uygun bir hale geldiği vurgulandı. Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, yenileme çalışmaları sırasında vatandaşların sabrından dolayı teşekkür ederek, düğün salonunun artık her türlü etkinlik için hazır olduğunu açıkladı. Başkan Topak, bu tür projelerin devam edeceğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MÜGE BAŞKAN’DAN BUNALTAN SICAKLARDA SOĞUK İKRAMLARÖnceki Haber

MÜGE BAŞKAN’DAN BUNALTAN SICAKLARDA SOĞU...

BAKAN BOLAT’TAN ERGENE BELEDİYE BAŞKANI MÜGE YILDIZ TOPAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİSonraki Haber

BAKAN BOLAT’TAN ERGENE BELEDİYE BAŞKANI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar