282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

BAKAN BOLAT’TAN ERGENE BELEDİYE BAŞKANI MÜGE YILDIZ TOPAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAKAN BOLAT’TAN ERGENE BELEDİYE BAŞKANI MÜGE YILDIZ TOPAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Abone ol
Bir dizi açılış gerçekleştirmek ve programa katılmak üzere Tekirdağ’a gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Ergene Belediye Başkanı olarak seçilen Müge Yıldız Topak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Bakan Bolat’a Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Ergene İlçe Başkan Vekili Ersin Çoban, MHP İlçe Başkanı Nihat Arslan, Birim Müdürleri ve Daire Amirleri eşlik etti. Bakan Bolat ve beraberindeki protokol üyelerini, Ergene Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri çiçeklerle karşıladı. Bakan Bolat, Ergene Belediyesi personeliyle selamlaştıktan sonra Başkanlık makamına geçti.
Ziyaret sırasında Başkan Müge Yıldız Topak, göreve gelmesinin ardından geçen dört aylık süre zarfında yaptığı icraatlarla ilgili Bakan Bolat’ı bilgilendirdi. Başkan Topak, Ergene’de hayata geçirdiği projelerden bahsederek ilçeye kazandırdığı hizmetlerle ilgili detayları aktardı. Bununla birlikte Başkan Topak, Ticaret Bakanı Bolat’tan Ergene’ye yapılacak yeni projeler için destek talebinde bulundu. Eğitim, altyapı ve sosyal alanların iyileştirilmesine yönelik projelerde Bakanlığın katkılarını beklediklerini belirtti. Bakan Bolat, Ergene’nin gelişimi için yapılan bu çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
Kısa zamanda yapılan başarılı işlerin takdire şayan olduğunu belirten Bakan Bolat, Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı tebrik ederek başarılarının devamını dilediğini belirtti. Tebrik ziyaretinde bulunan Bakan Bolat’a hediye takdiminin ardından günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle ziyaret sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Velimeşe Yazlık Düğün Salonu YenilendiÖnceki Haber

Velimeşe Yazlık Düğün Salonu Yenilendi

Bakan Bolat: Bu yıl ilk 6 ayda 800 milyar TL gümrük vergisi topladıkSonraki Haber

Bakan Bolat: Bu yıl ilk 6 ayda 800 milya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar