282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

S.S.44 NOLU MARMARAEREĞLİSİ TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ ÖZ SERMAYESİ İLE TIR ALDI.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
S.S.44 NOLU MARMARAEREĞLİSİ TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ ÖZ SERMAYESİ İLE TIR ALDI.
Abone ol
Kooperatif Başkanı Gökhan MİNAZ, kurban kesimi sonrasında yaptığı konuşmada, sıfır araç almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederken tüm paydaşlarına teşekkür etti.

 “Başkan MİNAZ gazetemize verdiği röportajda; bugünün önemi kooperatifimize öz malı olarak 1 adet Mercedes sıfır çekici 1 adet de revaçta olan akordiyon kare Dorse kazandırdık. Öz malımız olarak hiç bir yerden bir kredisel bedel olarak hiç bir yere ipotekli bir şeyimiz kalmadı. Ben buradan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Üyelerim burada gece gündüz ülkenin ekonomisine katkı sağlamak için çalışırken kooperatifimize komisyonlarımıza bir gelir elde ediyorlar. Bizde bu komisyonları kooperatifimize geri sermaye olarak döndürerek böyle özmallar alıyoruz. 7 ortakla 1996 yılında kurulan kooperatifimiz, bugün 61 tane ortağa ile hizmet vermeye devam ediyor. Allah hepsinden razı olsun ve bugünde bize böyle mutluluk yaşattılar. Biz de yönetici olarak en güzel şekilde onlara karşılık veriyor ve görevimizi lâyıkıyla yapmaya çalışıyoruz.1996 yılda babamların zamanında büyüklerimizin zamanı burası kurulduğunda bir barakada kuruldu. 

Daha sonraki yıllarda, önceki başkanımız işlerin artışıyla birlikte arsa alımı yaptı. Diğer bir başkanımız da binamızı yaptı.
Bugünkü değeri yaklaşık 15 - 20 milyon civarındadır. 
Yönetiminde olduğum benden önceki başkanımızla birlikte, çalıştığımız firmalara rahatlıkla gidebilmek için kooperatifimizin  kariyerini yüksekte göstermek için ticari araçlar, taksiler aldık. Bugün de sermayemize sermaye katarak 7 - 8 milyon civarı karşılayacak bir şekilde özmal edindirdik. 

2024 Model Mercedes Benz Çekici Actros 1845 LS Beyaz  
2024 Model Serin Marka Akordeon Dorse

        Şunu açıkça belirtmek istiyorum. Trakya Kooperatifler Birliğinde Tekirdağ Lojistik ‘in bir öz malı vardı. Şimdi de S.S. 44 Nolu Marmaraereğlisi Taşıyıcılar Kooperatifinin bir öz malı olmuş oldu. Allah bütün üyelerimizden razı olsun, biz hepsinden razıyız, inşallah onlar da bizden razıdır ki görevlerimize daha da devam ederiz. Ben burada bunu özveriyle kooperatifimize nasıl kazandırırız diye yönetim kurulu ve denetim kurulu arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir mal almak kolay ama, bu malı zararsız bir şekilde kar ettirecek şekilde sürdürmek gerekir. Ben tüm çalışma arkadaşlarıma üyelerime tekrar teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun. Tabi bu kazançlar ilçemize vergi olarak dönecek. Biz vergimizi Marmaraereğlisi mal müdürlüğüne ödüyoruz. 2023 yılında da ilçemizdeki fabrikalarla birlikte vergi rekortmenleri listesinde 4. sırada yer aldık ve ülkemize, vatanımıza vergi katkısı ile birlikte çalışmaktayız dedi.”

 

Haber : Gökhan ÖZÇELİK


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ Tekirdağ'da anız yangınında 200 dönüm tarım alanı zarar gördüÖnceki Haber

TEKİRDAĞ Tekirdağ'da anız yangınında 200...

ERGENE DEVLET HASTANESİ YAPIMINA BAŞLANIYORSonraki Haber

ERGENE DEVLET HASTANESİ YAPIMINA BAŞLANI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar