282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

SEHER BALABAN, MUHİTTİN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI SLOGANI; BİLGİ, TECRÜBE, GÜVEN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEHER BALABAN, MUHİTTİN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI SLOGANI; BİLGİ, TECRÜBE, GÜVEN
Abone ol
1995 yılından beri Muhittin Mahallesinin sakinlerinden biri olan Seher Balan, 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimlerinde bu kez Muhittin Mahallesi Muhtar Adayı olarak sahalara indi.

Bilgi, Tecrübe ve Güven sloganı ile hareket eden Balaban, Değirmenköy, 1965 doğumlu. İki çocuk annesi ve bir torunu var. Çorlu Kız Meslek Lisesini bitirmesinin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi, Çocuk Gelişiminden mezun oldu. Bir süre esnaf olarak çalışan Balaban daha sonra emekli oldu. Ayrıca uzun yıllar STK’larda “Yönetici” olarak gönüllü çalışmalarda bulundu.

SEHER BALABAN’IN MUHİTTİN MAHALLESİ İÇİN PROJELERİ

Muhittin Mahallesi Muhtar Adayı Seher Balaban, açıkladığı projeleri arasında, Afet konusuna öncelik verdiği dikkat çekiyor. 6 Şubat 2023 depreminden sonra konu ile ilgili oluşan hassasiyeti göz önüne alarak hazırladığı projelerinin başında Muhittin Mahallesinde “Afet Toplanma Yerleri”nin belirlenmesi ve belli bölgelere Deprem Konteynerlarının yerleştirilmesi, birinci sırayı alıyor.

Bunun yanı sıra kadın ve yaşlılara da projelerinde yer veren Seher Balaban, Muhittin Mahallesinde el işi yapan kadınların emeğini değerlendirebilmeleri için “Park Pazarları” kurmayı planlıyor.

Muhittin Mahallesinde yaşayan, yaşlı, bakıma muhtaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşları sıklıkla ziyaret ederek onları yalnız bırakmamayı hedefliyor.

Balaban projelerinde çocukları da unutmamış. Onların güvenliğini düşünerek çocuk parklarına kamera sistemi kurulması için çalışacağını söylüyor.

Muhittin Mahallesi sakinlerinin bir diğer ihtiyacı olan “dinlenme bankları”nın, cadde ve sokakların uygun yerlerine yerleştirilmesini konusunda da çalışacağını belirtiyor.

Öte yandan Muhittin Mahallesi sakinlerinin sorunlarını ivedilikle çözmek için “Sokak Temsilcisi” sistemini uygulamaya koymak istiyor.

Muhtarlığın asli görevi olacağını söyleyen Seher Balaban, önceliğinin de her zaman Muhittin Mahallesi sakinleri olacağını vurguluyor.

Muhittin Mahallesi seçmenlerinin tercihleri ile göreve geldiğinde; insiyatif alan, öncülük yapan, rehberlik yapan bir muhtar olacağını belirten Muhittin Mahallesi Muhtar Adayı Seher Balan, mahallesine hizmet için aday olduğunu, Muhittin Mahallesinin sesinin kendisi ile daha güçlü çıkacağını söylüyor.

Haber / Handan Var


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Şehit Ailelerini Ziyaret EttiÖnceki Haber

Başkan Yüksel Şehit Ailelerini Ziyaret E...

‘’SU FATURALARINI YARIYA İNDİRMEK HAYAL DEĞİL’’Sonraki Haber

‘’SU FATURALARINI YARIYA İNDİRMEK HAYAL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar