282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

ERGENE BELEDİYESİ’NİN TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ERGENE BELEDİYESİ’NİN TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın öncülüğünde çevresel yenilikler ve temizlik çalışmaları hız kesmeden sürüyor. “Ergenemizi Güzelleştiriyoruz” sloganıyla yola çıkan ekipler, Ergene’nin farklı noktalarında temizlik, ilaçlama, ot biçme faaliyetleri gerçekleştirdi. Başkan Müge Yıldız Topak, “Vatandaşlarımıza daha temiz ve yaşanabilir bir Ergene sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

Belediye ekipleri, mahallelerdeki yeşil alanlar ve parkların yanı sıra yol kenarlarında da kapsamlı bir temizlik çalışması yürüttü. Ot biçme ekipleri, yeşil alanların düzenli olarak bakımını yaparken, temizlik ekipleri cadde ve sokaklarda yıkama işlemleri gerçekleştirdi. 

Sinek ve türevi böcekler için de ilaçlama çalışmalarının talimatını veren Müge Yıldız Topak, "Ergene'mizin her köşesini güzelleştirmeye kararlıyız," diyerek çevre düzenlemesinin sadece estetik değil, aynı zamanda sağlık açısından da önemli olduğunu vurguladı. Ergeneli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttırmak için, her mahallemiz ilaçlama ekiplerimiz ile gece boyunca ilaçlanıyor ve ilaçlama dönemi boyunca 4 ilaçlama aracımız ile ilaçlama çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
Çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, haftalık olarak tüm mahallelerde bu faaliyetleri tekrarlıyor. Vatandaşlar da yapılan bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Topak, ilerleyen süreçte bu tür faaliyetlerin daha da genişletilerek devam edeceğini belirtti.

Ergene’deki temizlik, ilaçlama, ot biçme faaliyetleri; çevre bilincinin artırılmasına yönelik bir adım olarak da değerlendiriliyor. Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “Daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Ergene için tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi'nden Marmaracık Göleti'nde Büyük Temizlik ve Yenileme ÇalışmalarıÖnceki Haber

Ergene Belediyesi'nden Marmaracık Göleti...

Tekirdağ'da uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli gözaltındaSonraki Haber

Tekirdağ'da uyuşturucu ile yakalanan 3 ş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar