282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

TEKİRDAĞ Yaya gittiğinde otomobiliyle çarpıştığı Oğulcan'ı bırakıp kaçtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
TEKİRDAĞ'da, yaya kaybından, babası Ayhan Kalpak ile yolun karşısına geçerken arabaların çarptığı Oğulcan Kalpak (9) yaralandı. Sürücü baba ile ürünü özel olarak bırakıp kaçarken, kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 18 Temmuz'da saat 23.30 sıralarında Çorlu ilçesi Omurtak Caddesi'nde meydana geldi. Fabrikada çalışan babası Ayhan Kalpak ile gezmeye çıkan Oğulcan Kalpak, eve dönüşte koşarak yaya geçişinden karşıya geçmek istedi. Ancak bu sırada Kalpak'a otomobiller takıldı. Ayhan Kalpak ile kazaya neden olan aracın sürücüsü, Oğulcan'ın yanına koştu. Ayhan Kalpak, çocuğunun kucağına alıp, kazaya neden olan depolama aracına taşındı. Sürücü, baba ve ürününün özel bir ürünü götürüp bıraktıktan sonra kaçtı. Bu arada kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

'ÖLÜMLÜ KAZA DA OLABİLİRDİ'

Oğulcan Kalpak'ın kırılmasında kırık, yüzü ve vücudunda yaralanmalar meydana geldi. Hastanede yaşanan süreçte Oğulcan Kalpak'ın annesi Nurten Kalpak ile babası Ayhan Kalpak, zor günler geçirdiklerini söyledi. Ayhan Kalpak, otomobilin plakasını alamadıklarını, birimlerini öğrenemediklerini ifade etti. Sürücünün aracıyla devam ettikten sonra kaçtığını söyleyen Kalpak, "Adam hiç frene basmadan ülkesindea. Çarptıktan sonra arabadan indi, durdu, çocuğu ve beni aldı arabaya, piyasaya sürdü. Hastaneye götürdükten sonra bırakıp bizi kaçtı. Oğlumun kırıldı, ameliyat oldu, doktorlar da Çok sağ olsun, ilgilendiler. Sürücü bize hiçbir şekilde ulaşamadı, daha kötü bir şey yoktu, hiçbir şekilde bize ulaşılamadı. şekilde bu kaza olmayacaktı. Kurallara uymasaydı hiçbir şekilde kaza olmayacaktı" diye konuştu.

Polis, kaçışın sağlanması için artışı sürdürüyor. (DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Şarköy’de yangın; 35 dönüm zeytinlik ile 600 dönüm tarım alanı zarar gördüÖnceki Haber

Şarköy’de yangın; 35 dönüm zeytinlik ile...

Tekirdağ'da 10 kaçak göçmen ile 1 organizatör yakalandıSonraki Haber

Tekirdağ'da 10 kaçak göçmen ile 1 organi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar