© Haber282 - 2020

VELİ GEBEŞ:Yeniçiftlik Sinoplular Derneği’nde Birlik ve Beraberlik Mesajı verdi.

Yeniçiftlik Sinoplular Derneği'nin demokrasi şöleni, yoğun katılımla coşkuyla kutlandı. Divan Başkanlığı görevine seçilen Veli Gebeş, tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Bu anlamlı görev için ayrıca minnettarım," dedi.

Yaklaşık dört yıldır Ramazan Gürel başkanlığında dernek yönetimi olarak uyum içinde çalıştıklarını belirten Gebeş, "Bu süreçte 'biz hep birlikteyiz' parolasıyla, sizlerin desteğiyle hizmet etmeye gayret ettik," şeklinde konuştu.

Gebeş, divan başkanlığı konuşmasında siyasetin artık geride kaldığını vurgulayarak, "Bu seçimin kaybedeni yoktur, bir tek kazananı vardır; o da Sinoplular Derneği ve Sinoplulardır," dedi. Seçim yarışına iki rakip olarak girdiklerini, ancak sonuçta birlik içinde daha da güçlenerek çıktıklarını ifade eden Gebeş, "Gelecek nesillere daha büyük hedeflerle, el birliğiyle yürüyeceğimizden eminim," dedi.

Ayrıca, meclis üyesi Murat Tırmıkcı'ya ve yeni dernek başkanı İrfan Gökçe ve ekibine başarı dileklerini ileten Gebeş, gelecekteki çalışmaların daha da güçlü olacağına inandığını vurguladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER