© Haber282 - 2020

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI M. ONUR BOZKURTER KENDİNİ ELEŞTİRENLERE VERDİ VERİŞTİRDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur BOZKURTER, Yeniçiftlikte Erenler Cem Evi Başkanı Sn. İmam Yaman ve Yönetimi, İlçe Başkanı ve Meclis Üyeleri ile Haber282 kanalımız aracılığıyla basın açıklaması yaptı.

Başkan BOZKURTER açıklamasında; "Belediye hizmetleri ile alakalı yapılan eleştiriler var. Bu hizmetlerle ile ilgili daha hızlı aksiyon almak için Büyükşehir Belediye Başkanı Candan YÜCEER 'den de destek alacağız. Geciken hizmetlerin hızlanması için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Personel maaşlarının aylardır ödenmediği söylüyorlar, bu iddaalarına asılsız olup en geç 15 gün geriden gelen ödememiz var. Hakkımda olumsuz algı yapmaya çalışan sosyal medya sayfalarının gerçek gazeteci değiller ve onların bu algısına itibar etmiyorum. İşini layıkıyla yapan gazeteciler baş tacımdır. Göreve geldiğim günden beri yaptığı Ereğli Merkez ve Kamaradere mahallesinde Seyir Terasları, Atıl durumda olan eski garajı Belediye Otoparkı, Çocuk Parkları, harabe halde olan halı sahayı yenileyip ücretsiz bir şekilde gençlerin hizmetine soktuk. Geçmiş yönetimin görevi bırakırken söylediği borç miktarının 210 milyon derken, belediyemizin gerçek borcu 580 milyondur. Bizim ne yaptığımızı sorular. Kendi cebinden belediyenin kasasına para koyup ödeme yapıyorum..

Ayrıca İlçe Başkanı Saim BOZ 'a Gençlik Kolları Seçimini iptal ederek ertelemesine gösterilen tepkiler yersizdir. Yapılan her işlemin aslına uygundur.  İl ve Genel Merkezin dışında usulsüz bir işlem bulunmaktadır. İlçe başkanımızı istifaya davet etmişler. Yerel seçimlerde farklı partilere oy verenler bize Cumhuriyet Partisini öğretmesinler. Biz ne Gençlik Kollarımızı, ne Kadın Kollarımızı nede Ana Kadememizi sahipsiz bırakmayız. Genç bir belediye başkanı olarak halkın belediyesini inşa ediyorum. Partimle ve tüm kademe başkanlarımızla gurur duyuyoruz.

Allahın izniyle Marmaraereğlisi 'ni hakkettiği yere taşıyacağız. Herkesin yüzü gülecek mutlu bir Ereğli vaadlerimi yerine getireceğim. Seçim vaadlerimin arasında olan Marmaraereğlisi 'ni Festival Kenti yapacağım demiştim. Hepinizi 17-18 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Betül Demir ve Cengiz Kurtoğlu konserine davet ediyorum. Ayrıca bizim nikahımız halka açık olacak. 24 Ağustos Cumartesi akşamı Belediyemizin Nikah Salonu kalabalığı alamayacağından, arkadaşlarımızın önerisiyle Belediyemizin bahçesinde yapacağız. Nikaha Genel Başkanımız, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarımızda katılacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Candan başkanımızda nikahımızı kıyacak. Tüm yurttaşlarımızı hem festivale hemde nikahımıza bekliyorum.

Verdiğim tüm vaadlerin hepsini gerçekleştireceğim. Buradan Cem Evi başkan ve yönetimine, ilçe başkanımıza ve meclis üyelerimize, dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Siz varın bizi eleştirmeye, dedikodu yapmaya, algı yapmaya devam edin, çatlayın patlayın diyorum. Allaha emanet olun diyorum, kendinize iyi bakın." dedi.

Haber : Gökhan ÖZÇELİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER