282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

‘Üç Aylar ve Regaib Kandili’ mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Üç Aylar ve Regaib Kandili’ mesajı
Abone ol
Kutlu Doğum Haftasının kutlandığı bu günlerde manevi bir yenilenme rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olarak gelen mübarek üç aylara kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunun yaşandığını belirten Hamdi Sarıer nefis muhasebesi yapıldığı rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi olduğunu kaydetti.

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, ‘Üç Aylar ve Regaib Kandili’ mesajında şu ifadelere yer verdi;

Regaib, geleceğe yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirmek için bir imkândır. İsteğimizi Rabbimize yöneltmemiz gerektiğini hatırlatan mübarek bir gecedir.

Bugün, küresel ölçekte büyük acılar yaşamakta olan dünyamız büyük bir darboğazdan, sığ görüşlülük ve ahlaki bir kriz döneminden geçmektedir.

İslam coğrafyası, bugün, artık savaş, şiddet ve vahşetle anılmaktadır. Bağdat’tan Şam’a, Kahire’den Yemen’e nice İslam diyarı kan ve gözyaşına bulanmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ümmetimizi parçalamanın gayreti içerisinde olan önemli bir Virüs bulaşmıştır. Mezhepçilik, meşrepçilik, hizipçilik, ırkçılık, ideolojik ayrımcılığın zifiri karanlığında iç çatışmalar yaşanmakta, masum canlar katledilmektedir.

Âlem-i İslâm’ın umudu olmaya devam eden ülkemizde de milletçe yaşadığımız sorunlarımızı aşabilmek için kin ve nefret yerine adalet ve merhameti; düşmanlık ve husumet yerine dostluk ve kardeşliği; ayrılık ve gayrılık yerine birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek zorundayız.

Her türlü ırkçılığın ve ayrımcılığın önüne geçelim. Barış, huzur ve mutluluk içinde yaşayabilmek için hak, hukuk, adalet, merhamet, erdem ve faziletleri hayatımıza yerleştirelim. Affetmeyi bilelim, affetmeyi öğretelim, tevazu gösterelim, birbirimize sahip çıkalım ve iyiliği yeryüzüne egemen kılalım. Allah Yar ve Yardımcımız olsun.

Mübarek üç ayların aziz milletimize, âlem-i İslâm’a hayırlar getirmesi dileğiyle. Regaip kandilinizi tebrik ederim. Bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAADET MUHTARLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORÖnceki Haber

SAADET MUHTARLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Güreşçimiz Çataloğlu Türkiye Üçüncüsü OlduSonraki Haber

Güreşçimiz Çataloğlu Türkiye Üçüncüsü Ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar