282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Muhabbet Sizden Çay ve Kahve İkramı Müge Başkan’dan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhabbet Sizden Çay ve Kahve İkramı Müge Başkan’dan
Abone ol
Ergene’de Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın başlattığı “Muhabbet Sizden Çaylar ve Kahveler Müge Başkan’dan” uygulaması, geçtiğimiz ay Türkan Bebek Parkı’nda büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise bu etkinlik, Sağlık Mahallesi’ndeki İnönü Parkı’nda da uygulamaya konuldu. Buna göre artık İnönü Parkı’nda da vatandaşlar, 8.00-24.00 saatleri arasında haftanın her günü ücretsiz olarak çay ve kahvelerini içerken Başkan Topak ile de sohbet etme fırsatı bulacaklar.

Başkan Müge Yıldız Topak, bu tür sosyal buluşmaların toplumun kaynaşmasını sağladığını ve sorunların çözümünde etkili olduğunu vurguladı. Mahalle sakinleri ise bu sıcak ve samimi buluşmalar sayesinde belediyeye olan güvenlerinin pekiştiğini dile getirdiler. Özellikle ücretsiz çay ve kahve ikramları, sosyal bir ortam yaratırken, insanların bir araya gelmesine de vesile oldu. Halkla iç içe olmanın kendisi için her zaman öncelikli olduğunu, parkların sadece birer dinlenme alanı olmadığını, aynı zamanda toplumsal birlikteliğin sağlandığı yerler haline getirilmesi gerektiğini belirten Başkan Topak, etkinliklerle hem eğlenceli vakit geçirilmesini hem de sorunların yerinde dinlenip çözümler üretilmesini hedeflediklerini söyledi. 

Her yaştan vatandaşın katılım sağladığı buluşmada, sosyal bir dayanışma ortamı oluşturulurken; özellikle gençler, Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ile doğrudan iletişim kurup neşeli sohbetler gerçekleştirerek büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. 

“Muhabbet Sizden Çaylar ve Kahveler Müge Başkan’dan” etkinliği, Ergene’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak gösterilmeye devam ediyor. Başkan Topak, vatandaşlarla bu tür buluşmaların diğer bölge ve mahallelere de yayılacağını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ At arabasıyla gelip lokantadaki etleri çalarlarÖnceki Haber

TEKİRDAĞ At arabasıyla gelip lokantadaki...

MÜGE BAŞKAN’DAN BUNALTAN SICAKLARDA SOĞUK İKRAMLARSonraki Haber

MÜGE BAŞKAN’DAN BUNALTAN SICAKLARDA SOĞU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar