282 üst
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Kenan Kelle'den Ahmet Sarıkurt'a Sert Yanıt: "İddialar Gerçeği Yansıtmıyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kenan Kelle'den Ahmet Sarıkurt'a Sert Yanıt: "İddialar Gerçeği Yansıtmıyor"
Abone ol
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un iddialarına yanıt verdi. Sarıkurt'un TOKİ satışlarıyla ilgili iddialarını eleştiren Kelle, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Benim TOKİ'den herhangi bir dairem, dükkanım yok. Sebahattin Birsöz beye bir daire çıkmış fakat o da 2019 yılında, yani AK Parti yönetiminde değilken. Şu anki meclis üyemiz Neriman Hanım'ın bir dükkanı vardı. O dükkanda kendisi işletemediği için açık ihale yöntemiyle başkasına satıldı. Sadece şahsım değil, şirketler üzerinden de daire ya da dükkan alma gibi bir durum söz konusu değil. TOKİ'den gerekli evrakları alıp bunu ispatlayabilirim.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, geçmişte yaşanan olayları bugünle bağdaştırıp, kendince bir çıkar yol bulmaya çalışıyor. Sözde Çorlu'yu birlikte yöneteceğiz demişti. Biz Çorlu'nun menfaati için uğraşıyoruz. Sayın Sarıkurt aba altından sopa gösteriyor. Biz ona neden 20 arsayı satışa sundun diyoruz, kendisi bize başka şeyler söylüyor. Kendisi şu an arazileri ya bir anda ya da yavaş yavaş satışa sunabilecek. Artık yetki onda. Çorlu'nun 20 değerli arsası enflasyon sebep gösterilerek satılıyor. Biz Ahmet Sarıkurt'a her zaman söylüyoruz. Ne kadar nakite ihtiyaç varsa söylensin, gereken neyse yapılsın. Fakat bu arsalar olur olmadık bir zamanda satışa sunulmamalı. Paraya ihtiyacı olursa yine bir arsa satışı söz konusu olabilir. Fakat 20 arsa satışı akıllarda çok büyük bir soru işareti bırakıyor.

Kendisi diğer AK Partili belediyeleri örnek göstererek bizlere mesajlarda bulunuyor. Ben genel siyasetçi değil yerel siyasetçiyim. Beni Çorlu ilgilendirir. Madem AK Partili belediyelerden örnek gösteriyor o zaman o belediyeler kadar hizmet etmiş mi bu halka bizler de bunu merak ediyoruz. Gözle görülür, halkın menfaati düşünülerek neler yapmış şimdiye kadar? Benim herhangi bir akrabam TOKİ'de çalışmıyor. Kendileri belediyelere kimleri alıyor biz bunları biliyoruz fakat üstüme atılmaya çalışan iddialar yersiz ve gerçeği yansıtmamakta. Aksi kanıtlansın hemen istifamı veririm.”

Geçtiğimiz günlerde Kenan Kelle, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un 20 arsayı satılışa sunmasını eleştirmişti. Sarıkurt da Kelle'ye TOKİ satışlarıyla ilgili bildiklerini anlatmaktan çekinmeyeceğini söyleyerek karşılık vermişti. Kelle, Sarıkurt'un bu iddialarına bugün cevap verdi ve açıklamalarında Sarıkurt'un iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Kuraklığa dayanıklı yerli ve milli ayçiçeği tohumu 300 bin dekara ekildi’Önceki Haber

‘Kuraklığa dayanıklı yerli ve milli ayçi...

TEKİRDAĞ Polisten kaçan hükümlü takiple yakalandı; o anlar kameradaSonraki Haber

TEKİRDAĞ Polisten kaçan hükümlü takiple...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar