© Haber282 - 2020

SAADET MUHTARLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanlığı Muhtar ziyaretlerine devam ediyor.Bu kapsamda Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi’yi ziyaret etti.

Ziyarette Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan;

Saadet Partisi olarak “ Saadet Muhtarları Dinliyor” çalışması yapıyoruz. Bu bağlamda Nusratiye Mahallemizi muhtarı olarak sizi de ziyaret edip, mahallemizin sorunlarını sizden dinlemek istedik. Bizler mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak , mahalle ve sandık temsilcilerimizle beraber, mahallemizin sorunları ve çözüm yolları konulu çalışmalar yapmaktayız. Böylece sorunlar hakkında bir nebze olsun kamuoyu oluşturmak istiyoruz. Böylece çözüme daha kolay ulaşabileceğimize inanıyoruz. Biz saraylarda yaşamıyoruz. Bizler de bu mahallelerin evladıyız. Aynı kederi, aynı kaderi paylaşıyoruz. O bakımdan mahalle çalışmaları bizim için elzem. Muhtarlarımız devletimizin halka dönük yüzü. Tabiri caizse kılcal damarlar gibi önemli. Bugün biz sizi dinlemeye geldik. Notlarımızı alıcaz. Ve çözüm yolları hakkında çalışmalar yapıcaz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz dedi.

Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi;

Ziyaretinizden memnunu oldum. Tabiî ki her mahalle gibi Nusratiye mahallemizin de sorunları var. Bunların çözümü noktasında idari makamlarla koordineli çalışma gayretindeyiz. Bizleri halkı dinlemeniz güzel bir çalışma muvaffakıyetler diliyorum. Sağolun dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER