© Haber282 - 2020

Ergene Doğal Ürünler Pazarı Trend Arena’da

Trend Arena Alışveriş Merkezi etkinlikleriyle göz doldurmaya devam ediyor. Çorlu Şehitleri’ni anmak ve unutturmamak için Çorlu Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Yankı Belgeseli’nin” galası ve Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nin hazırlamış olduğu “Nostalji Çorlu” temalı resim sergisi ile ziyaretçileri tarafından tam not alan Trend Arena Alışveriş Merkezi yepyeni, sanatsal, eğlenceli etkinlikleriyle bu hafta da ziyaretçileri için hazırlanıyor olacak.

Down Sendromlu çocuğumuz Volkan Niyazi Madaslı’nın otizmli arkadaşlarını fotoğrafladığı  “Otizm Sergisi” 19 Mart Pazartesi günü sergilenmeye başlayıp, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde açılışını gerçekleştirecek. Yeryüzü meleklerinin fotoğraf sergisi bir hafta boyunca ziyaretçileri için sergilenmeye devam ederken 23 Mart Cuma günü Mektebim Okulları’nın gerçekleştireceği “Su Günü Etkinliği” miniklerin özenle hazırladığı gösteriler ile şenlik havası yaratacak.

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyesi, Ergene Kent Konseyi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi`nin ortaklaşa olarak düzenlediği Ergene Doğal Ürünler Pazarı Ergeneli kadınların aile ekonomisine katkıda bulunan el emeği ürünlerinin satışını gerçekleştirmek üzere 23-25 Mart tarihleri arasında Trend Arena’da yerini alacak. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay ve Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen’in büyük destek verdiği projede kadınlar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de üretime katkıda bulunuyorlar.

Ardı arkası kesilmeyen etkinliklerde 24-25 Mart tarihlerinde Kızılay Standında “Kan Bağışı” alımları gerçekleşirken, çocukların yoğun ilgi gösterdiği Trend Arena& Namık Kemal Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşen “Mutlu Çocuklar Atölyesi” sürpriz etkinlikleriyle minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER